ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Συλλαλητήριο ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ διοργανώνει η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη στην Ομόνοια στις 7 μ.μ.


Εδώ και τώρα να γίνει καθολικό αίτημα των εργαζομένων η υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για άμεση επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ και των Κλαδικών Συμβάσεων με το πλαίσιο ταξικού κινήματος, με καθολική ισχύ και υποχρεωτικότητα.
Καλούμε τους εργαζόμενους να μην εγκαταλείψουν τα δικαιώματά τους. Να μην παραιτηθούν από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, στη σταθερή εργασία, στην Ασφάλιση. Να δυναμώσουν την οργάνωσή της σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς. Να αλλάξουν τους αρνητικούς συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα απομονώνοντας τους ανθρώπους της εργοδοσίας που βρίσκονται στις γραμμές της εργατικής τάξης. Να ηττηθεί η στρατηγική του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού. Είναι γραμμή ήττας, ενσωμάτωσης, υποταγής!
Η λύση και η δύναμη βρίσκεται στον οργανωμένο ταξικό αγώνα, στη συμμαχία, στην πάλη για την υπεράσπιση του δίκιου μας, για την αναπλήρωση των απωλειών, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση με όσους μας στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, μας θέλουν στην ανέχεια, στη ζωή με ψίχουλα, στη σύγχρονη σκλαβιά!» και υπογραμμίζει: «Το νέο μοντέλο, της δήθεν δίκαιης ανάπτυξης, που με θρασύτητα αναφέρουν, δεν είναι για εμάς. Η ανάπτυξή τους πατάει πάνω στα συντρίμμια των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο που επικαλείται ξανά και ξανά η κυβέρνηση έχει επιβάλει στους εργαζόμενους κάθε χώρας, εργασιακές συνθήκες ζούγκλας, με μισθούς πείνας, χωρίς δικαιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου