ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ

Με αφορμή την κουβέντα που ανοίγει κάθε χρόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, σχετικά με την πρόσβαση στο υπαίθριο θέατρο του δήμου Ζωγράφου, είναι αυτονόητη η θέση μας για την ελεύθερη πρόσβαση στο υπαίθριο θέατρο και το πάρκο, με τρόπο τέτοιο που να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των δημοτών σε αυτά. 
Θεωρούμε  ότι είναι ένα θέμα που «τραβάει» χρόνια γιατί προφανώς βολεύει και τις δύο πλευρές. Την εκάστοτε δημοτική αρχή γιατί εποφθαλμιά στην «βοήθεια» της ενορίας από τη μία και την πλευρά της εκκλησιαστικής ενορίας και του εκάστοτε επικεφαλής  της που με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να ασκήσει πολιτική επιρροή. Χαμένοι από αυτήν την ιστορία βγαίνουν οι χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής που ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο θέατρο και το πάρκο, αναγκάζονται να κάνουν…… παράκαμψη  από παρακείμενο πορτάκι της  εκκλησίας.
Στους ήδη ελάχιστους ελεύθερους χώρους έρχεται να προστεθεί και αυτό  για τα καπρίτσια των δύο πλευρών. Αναλώνονται σε ανακοινώσεις, επιστολές εξώδικα δικαστικές διαμάχες για κάτι αυτονόητο που έπρεπε να έχει βρεθεί λύση χρόνια πριν !!!!!!!!!
Υπενθυμίζουμε στην τωρινή δημοτική αρχή, όχι μακριά στον όμορο δήμο Καισαριανής, πριν χρόνια στο σκοπευτήριο η δημοτική αρχή μπήκε μπροστά και γκρέμισε τοίχους προκειμένου να στηθεί το μνημείο για τους 200 εκτελεσμένους, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και με όποιο πολιτικό ή προσωπικό κόστος προκειμένου να εφαρμοστεί η λαϊκή απαίτηση για ελεύθερη πρόσβαση.
Καλούμε την δημοτική αρχή και προσωπικά την δήμαρχο Ζωγράφου να φέρει άμεσα το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για λήψη απόφασης, σχετικά με το άνοιγμα του εμποδίου που έχει τεθεί  και σχετίζεται με την ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στο υπαίθριο θέατρο του δήμου και στο πάρκο Ειρήνης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου