ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/6 ΚΑΙ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
- ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΚ.

Στις 7/6/2016 ο δήμαρχος της πόλης Ηλ. Σταμέλος κάλεσε τους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας σε έκτακτη συνάντηση στο Δημαρχείο και παρέθεσε σειρά στοιχείων που στοιχειοθετούν την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην υλοποίηση των υποσχέσεων της ΚΤ.ΥΠ.Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ).
Επισημάνθηκε ότι υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος τα έργα των επισκευών στα ήδη καταπονημένα σχολεία μας, να μπουν στο συρτάρι κάτω από το βάρος μιας πολιτικής που δεν βάζει σαν προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και την ομαλή εκπαιδευτική λειτουργία.
Απ' την άλλη η συρρίκνωση των πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι καθυστερήσεις στην καταβολή των κονδυλίων για τις επισκευές των δημόσιων κτηρίων καταδικάζει τα σχολεία σε συνεχή κτηριακή υποβάθμιση.
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος τόνισε ότι : «Δεν έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε άλλο, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι και πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες. Πρέπει οι υπεύθυνοι να ακούσουν την φωνή του λαού της πόλης και της εκπαιδευτικής κοινότητας».

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την Τετάρτη 15/6 και ώρα 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης απ' όπου θα αναχωρήσουν λεωφορεία για τον Ο.Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου