ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Συγκέντρωση στο νοσοκομείο Παίδων 
«Αγία Σοφία»


Συγκέντρωση στην αυλή του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας η Λαϊκή Επιτροπή Ζωγράφου και το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας Αττικής.
Διεκδικούν να λειτουργήσει τώρα η Μονάδα Λοιμώξεων «Μακκά», να ανοίξει η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας που παραμένει κλειστή και να σταματήσει η απαράδεκτη κατάσταση με τα εγκαταλελειμμένα παιδιά. Παράλληλα απαιτούν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους, πλήρης, επαρκής, αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό χρηματοδότηση της Υγείας και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση στα αιτήματα τους. Παραδέχτηκε τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, σημειώνοντας ότι το υπουργείο δεν καλύπτει τα έξοδα για προσλήψεις.
Σ ή β: ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ), ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ ΩΣ "ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΛΟΜΠΙ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ" ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ 3 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ; ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΛΩΝ. ΕΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. Την ώρα που η Λαική επιτροπή του Ζωγράφου δίνει την ταξική μάχη για να μπορέσει ο Ζωγραφιώτικος φτωχός λαός να μορφώσει τα παιδιά του μέσα από το λαικό φροντιστήριο. Την ίδια ώρα που η Λαική επιτροπή διδάσκει ήθος βασιζόμενη πάνω στις αρχές και τις αξίες της ταξικής αλληλεγγύης η οποία έχει στόχο την απελευθέρωση του εργάτη από τα δεσμά του νου. Την ίδια αυτή ώρα το θλιβερό απομεινάρι της Ο.Μ. Σύριζα του Ζωγράφου σε πλήρη σύμπλευση αλλά και καθοδήγηση της Συριζαίας Δημοτικής αρχής εξαπολύει ένα οχετό ύβρεων, αποκαλώντας την Λαική επιτροπή, τραμπούκους (!!!), νεομαοιστές (!!!), και ένα σωρό άλλα βρώμικα επίθετα γιατί η Λαική Επιτροπή του Ζωγράφου έχει το θάρρος να προβάλλει σθεναρά τις θέσεις της διεκδικώντας το αυτονόητο! Σχολικές αίθουσες για το λαϊκό φροντιστήριο. Οι όψιμοι Δημοκράτες (χαχαχα) τώρα πήραν την θέση εκείνων που τους έλεγαν τραμπούκους όταν οι ίδιοι πάλευαν κάτω από την σημαία του Κ.Κ.Ε. Κάθισαν με χάρη στον θρόνο από σκατά που πρώτα έφτυναν. Τώρα γλύφουν εκεί που έφτυναν. Ω! καιροί ω, ήθη! Τους τον χαρίζουμε ασφαλώς αυτόν το θρόνο είναι αντάξιος τους αφού τον επέλεξαν.
    Για το θλιβερό απομεινάρι της Ο.Μ. του Σύριζα τι μπορεί να πει κανείς, εκτός του ότι το ήθος τους είναι ευθέως ανάλογο της κυβέρνησης που στηρίζουν? Και δεν ντρέπονται!!! Με Γκαιμπελικές διαδικασίες αντιμετωπίζουν τους αγνούς εκπροσώπους των σωματείων των εργατών και των εργαζομένων, "καθισμένοι" πάνω στις Γκαιμπελικές διαδικασίες του ευρύτερου "κάδρου" εξαπάτησης του λαού και ξεπουλήματος της χώρας από την κυβέρνησή τους. Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για ξεπουλημένους ωφελιμιστές που παραμένουν στο χώρο ως γλοιώδη ερπετά προκειμένου να γλύψουν τα πόδια της εξουσίας ως κληρονόμοι του Πασοκικού βόθρου που κατέστρεψε την χώρα. Παλεύουν για να λάβουν το "ευ αγωνίζεσθαι" από τους ταγματασφαλίτες που μας κυβερνούν. Προκειμένου να χώσουν εαυτούς και αλλήλους και τα τέκνα τους σε θεσούλες του δημοσίου.
    Βέβαια οι χαρακτηρισμοί τους είναι σίγουρο πως κανέναν δεν πείθουν . Εκπροσωπούν την αντίδραση και τα συμφέροντα της αστικής τάξης τους. Πρόκειται στην πλειοψηφία τους για γελοία υποκείμενα. Αφού "εξόντωσαν" τους αφελείς, αλλά έντιμους συναγωνιστές τους και τους "πέταξαν" έξω. Τώρα στρέφονται ξεκάθαρα ενάντια στην εργατιά για να προστατεύσουν με κάθε τρόπο από τα κάτω προς τα επάνω τα συμφέροντα και τις απόψεις του σάπιου καπιταλιστικού κατεστημένου.

    ΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ αντιγραφή από το FB.

    ΑπάντησηΔιαγραφή