ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.

"Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ Ζωγράφου για τους προπηλακισμούς στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στις 19/11/2015 μια ομάδα πολιτών, προσκείμενων στο ΚΚΕ, καλυπτόμενη με το μανδύα μιας «ανεξάρτητης» λαϊκής επιτροπής, εισήλθαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που βρισκόταν σε συνεδρίαση και προέβησαν σε πράξεις που θυμίζουν τις πιο σκοτεινές εποχές της πολιτικής μας ιστορίας. Με ύβρεις, απειλές, με φραστική και ψυχολογική βία, συνεπικουρούμενοι από τις δημοτικές παρατάξεις του ΚΚΕ και της Ν.Δ., δημιουργώντας κλίμα τρομοκρατίας, εκβιαστικά, ΑΞΙΩΝΑΝ να παρθεί απόφαση να τους παραχωρηθεί χώρος σε δημόσια σχολεία για να λειτουργήσουν φροντιστήριο!!! ΑΞΙΩΝΑΝ την ακύρωση της απόφασης της σχολικής επιτροπής που με ψήφους 11 προς 1 απέρριψε το αίτημα τους.

Όλα αυτά τη στιγμή που γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει ο νόμος. Ακόμη και ο δήμαρχος Καισαριανής – ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ – δεν υλοποίησε αντίστοιχο αίτημα.
Το πολιτικό θέμα όμως δεν είναι το αίτημά τους. Στη Δημοκρατία ο κάθε ένας μπορεί, κατά το δοκούν, να ζητάει ό,τι θεωρεί – κατά τη γνώμη του – σωστό και ο λαός να κρίνει.
Το πολιτικό θέμα είναι η σταλινική – και όχι μόνο – αντίληψη που λέει:
Αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό – έστω και αν είμαι μια μικρή μειοψηφία – και νομιμοποιούμαι (από ποιόν άραγε;) να το επιβάλω με κάθε τρόπο. Αδιαφορώντας για κατακτημένους με αγώνες δημοκρατικούς θεσμούς, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες προσωπικότητες που έχουν διαφορετική άποψη.
Δεν είναι τυχαίο ότι στο επίκεντρο των προπηλακισμών και των προσωπικών απειλών βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι που πρωτοστάτησαν για δεκαετίες στους αγώνες της αριστεράς για τη δημόσια παιδεία και τη δημοκρατία στον τόπο μας, με μεγάλες μάλιστα προσωπικές θυσίες. Οι νεόκοποι και ανιστόρητοι προπηλακιστές καλό θα ήταν να ρωτήσουν και να μάθουν την ιστορία αυτής της πόλης.
Δυστυχώς αυτή η «πολιτική πρακτική» δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Το σημερινό ΚΚΕ, στην απεγνωσμένη του προσπάθεια για πολιτική επιβίωση, τέτοιου τύπου – δήθεν ακτιβισμούς – τους έχει αναγορεύσει σε …«κορυφαία επαναστατική πράξη»!
Καταγγέλλουμε τις πρακτικές βίας και εκφοβισμού και επισημαίνουμε ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των πολιτών δεν ενδίδουν στον ετσιθελισμό οργανωμένων λόμπι μικροκομματικής έμπνευσης, δεν υποκύπτουν και δεν εκβιάζονται.
Καλούμε τους πολίτες του Ζωγράφου να καταδικάσουν πρακτικές εκβιασμών και προσωπικών απειλών και πολιτικά να απομονώσουν όποιον ή όποιους τις προκρίνουν.
Καλούμε τους συνδημότες μας να προασπίσουν την δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ. και το δικαίωμα των εκλεγμένων εκπροσώπων των πολιτών, με ελεύθερη βούληση συνείδηση και ευθύνη, να λαμβάνουν αποφάσεις που θα υπηρετούν τα συλλογικά συμφέροντα του λαού της πόλης μας και όχι τις μικροεπιδιώξεις και σκοπιμότητες επιμέρους ομάδων.
Η Σ.Ε. της Ο.Μ. Ζωγράφου του ΣΥΡΙΖΑ"


Σ ή β: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΚΥΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ, ΑΡΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. 

ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΤΙΣ 19/11 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ) ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΟΓΙΑ. 

ΒΡΩΜΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ. 97 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΛΥΣΣΑΞΑΝ, ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. 

ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ. 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου