ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Κυριακή 31 Μαΐου 2015


Η Έλενα Παναρίτη στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ

43 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με κείμενο που συνυπογράφουν ζητούν την άμεση ανάκληση της απόφασης. Στο κείμενο τους αναφέρουν: «Mε κατάπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η Έλενα Παναρίτη ορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Κι αυτό παρά το ότι η πολιτεία της βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες, τις αντιλήψεις και την πολιτική που πρεσβεύει –και με βάση την οποία εξελέγη– ο ΣΥΡΙΖΑ. Μια εξέχουσα εκπρόσωπος της μνημονιακής πολιτικής δεν μπορεί να εκφράζει τη σημερινή κυβέρνηση. Το ζήτημα δεν είναι συμβολικό, είναι πολιτικό. Είναι μια λάθος απόφαση και ζητάμε την άμεση ανάκλησή της».

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΦΟΥ Η ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΥΑΓΕΣ, ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΣΑΣ "ΙΔΡΥΜΑ", ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΔΝΤ", ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ; ΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ" ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ;
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ (ΛΕΩ ΕΓΩ...). ΕΕ, ΝΑΤΟ ΔΝΤ, ΟΟΣΑ, ΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ" ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου