ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Μήνυμα αλληλεγγύης προς τους διαδηλωτές της μεγάλης πορείας κατά της ανεργίας



«Αγαπητοί συναγωνιστές,
Πορευόμαστε μαζί σας. Ο αγώνας σας για "Δουλειά για όλους - Δουλειά με δικαιώματα" αφορά όλους μας. Η μεγάλη πορεία της Πάτρας στην Ελλάδα, η πορεία των εκπαιδευτικών στο Αλγέρι μας θυμίζει ότι ο μόνος δρόμος για να αποκτήσουμε δουλειά με δικαιώματα, να καταργηθεί η ανεργία, να καταργηθεί η εκμετάλλευση είναι ο δρόμος του αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά την εκμετάλλευση, του αγώνα ενάντια στις κυβερνήσεις και τους μηχανισμούς που στηρίζουν τα κέρδη των μονοπωλίων και τις επιλογές των ιμπεριαλιστών.
Καλούμε τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο ΠΑΜΕ, στο Δήμο Πάτρας, στους εργαζόμενους και ανέργους που ξεκίνησαν από την Πάτρα, σ’ αυτούς που προστίθενται καθημερινά, σ’ αυτούς που τους υποδέχονται θερμά σε κάθε στάση και τους δίνουν κουράγιο, σ’ αυτούς που είναι αποφασισμένοι να βαδίσουν ενάντια στη μοιρολατρία και την υποταγή.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να ενημερώσουν για την πρωτοβουλία αυτή τους φοιτητές στα πανεπιστήμια, τους μαθητές στα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς σε όλες τις χώρες.
Για να ανοίξει ο δρόμος που θα φέρει τη "Δουλειά για όλους - Δουλειά με δικαιώματα"»


Από την πορεία τη Δευτέρα 4 Απρίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου