ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015


«Oι “άμεσοι στόχοι” της κυβέρνησης, όπως τους παρουσίασε ο πρωθυπουργός χθες βράδυ στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, αποτελούν την τροχιοδεικτική βολή για το σφαγιασμό που θα γίνει σε δικαιώματα, εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις, τη συνέχεια της άγριας επίθεσης στο Ασφαλιστικό και στο λαϊκό εισόδημα.
Η σύμπλευση και η στήριξη των εργοδοτικών οργανώσεων στο κυβερνητικό πρόγραμμα, η σβελτάδα που υπάρχει για την ψήφιση και υλοποίηση των νέων βάρβαρων μέτρων πρέπει να συναντήσει τη σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων και των οργανώσεών τους, μαχητική αντίσταση και απάντηση συνολικά από τον εργαζόμενο λαό.
Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικής - άμεσης απάντησης σε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για να αποτρέψουμε τη νέα επίθεση στη ζωή μας, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, της ζωής που μας αξίζει.
Στις 22 του Οκτώβρη να δώσουμε πρώτη απάντηση, μαζικά, αγωνιστικά σε όλες τις πόλεις. Τα σωματεία να συζητήσουν πλατιά, να ενισχύσουν τις συλλογικές τους διαδικασίες, να προχωρήσουν σε Γενικές Συνελεύσεις, σε συγκεντρώσεις ανά κλάδο και εργασιακό χώρο, να κάνουν προσπάθεια να φτάσουν παντού! Να συζητήσουν πάνω στην πρόταση της αγωνιστικής κλιμάκωσης, για απεργία στις 12 Νοέμβρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου