ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κλίνατε επί δεεεεεξιά…

Ολη η περιοχή από την Ομόνοια έως το Ζάππειο κι από κει στο Σύνταγμα ήταν καλυμμένη από τη διαδήλωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ

1.Το χθεσινό ογκώδες και αγωνιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, το διοργάνωσε το ΠΑΜΕ, δεν είχε μόνο μέλη του ΠΑΜΕ.
2. Πολύ πριν φτάσουν οι προσυγκεντρώσες στην Ομόνοια, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην πλατεία και στους γύρω δρόμους. Πολλοί από αυτούς είχαν καιρό να κατέβουν σε κάποια συγκέντρωση και άλλοι βρέθηκαν στους δρόμους για πρώτη φορά.
3. Η τεράστια πορεία προς το Σύνταγμα, ήταν μαχητική, με ταξικά συνθήματα και αγωνιστικό παλμό. Όταν η κεφαλή έφτασε στο Σύνταγμα, η ουρά ήταν ακόμη στην Ομόνοια.
4.Η σκόρπια μάζωξη των κεραμιδόγατων, αγανακτισμένων και απατημένων,  στο πάνω μέρος του Συντάγματος, στην Αμαλίας, έξω από τη Βουλή, από νωρίς, μας ανάγκασε να πορευτούμε στη Φιλελλήνων και να παραταχτούμε από το κάτω μέρος της Βουλής ( προς το Ζάππειο) μέχρι τις στήλες του Ο.Δ. και ακόμη παραπέρα.
5. Μόλις έφτασε και το τελευταίο μπλόκ του ΠΑΜΕ, άρχισαν τα όργανα στην πλατεία, με μολότοφ, με κρότου – λάμψης και χημικά.
6. Αφού οι «επαναστατικές» φίλες ομαδούλες του σύριζα έγιναν λαγοί (Δεν πληρώνω πχ), έμεινε το ΠΑΜΕ έχοντας δίπλα του τη συντροφιά της κουκούλας. Και οι δυνάμεις καταστολής έσπρωχναν τα καλόπαιδα παράλληλα στο ΠΑΜΕ, με υποτιθέμενες μεταξύ τους αντιπαραθέσεις.
7.Το ΠΑΜΕ τρεις φορές έκανε λίγο πίσω για την αποφυγή των χημικών και ξανά μπροστά προς τη Βουλή,. Και ω του θαύματος, οι προβοκάτορες που συνήθως αναδιπλώνονται προς Πανεπιστημίου, στενά, Εξάρχεια, Πολυτεχνείο, δεν ξεκολλούσαν από δίπλα μας. Τέτοια λατρεία.
8. Συντεταγμένα, περιφρουρημένα, με ασφυκτική πυκνότητα, με κλούβες παρατεταγμένες στο πεζοδρόμιο του Ζαππείου (γιατί άραγε;) και με ταξικά συνθήματα συνεχώς, κατευθυνθήκαμε σιγά – σιγά προς τη Συγγρού. Οι κουκούλες πάντα δίπλα και πίσω τους τα ΜΑΤ, μέχρι που έδωσαν τη σκυτάλη στις μηχανοκίνητες δυνάμεις καταστολής. Μας έκαναν παρέα, βάζοντας φωτιές σε κάδους (επαναστάτες γαρ, εκτός από χαφιέδες και προβοκάτορες), μέχρι χαμηλά στη Συγγρού, όπου διαλύθηκε η συγκέντρωσή μας.
9. Ακούστε το καλά. Αν νομίζετε ότι μας φοβίσατε, είστε βαθειά νυχτωμένοι. Μας προετοιμάσατε για το μέλλον. Την άλλη φορά καλύτερα για σας, παίξτε με κάτι άλλο…



10.Τρέμουν τον οργανωμένο Λαό, τρέμουν την ταξική συνείδηση, τρέμουν και το δείχνουν και χρησιμοποιούν και τα μέσα αποβλάκωσης, αυτά που κραυγάζουν ότι τους κάνουν πόλεμο (MEGA, SKAI κλπ). Είδα ειδήσεις. Δικοί σας είναι κι αυτοί, βρε «αριστερούληδες». Το ίδιο σύστημα υπηρετείτε. Γι αυτό και χρησιμοποιείτε τις παλιές γνωστές συνταγές (δεν ξεχνάμε το ’12)
11. Και μέσα στη Βουλή, εκείνη την ώρα, ενώθηκαν για το καλό μας: 229 ψήφισαν το «αριστερό» μνημόνιο (το 3ο). Όλοι μαζί, απέναντι στον κοινό εχθρό, το Λαό, για τις ανάγκες των αφεντικών τους.
12. Και επειδή χθες, φάγαμε τα πρώτα «αριστερά» χημικά, επειδή είδαμε την πρώτη «αριστερή» προβοκάτσια, για να ψηφιστεί το πρώτο «αριστερό» μνημόνιο……

……κλίνατε επί δεεεεεξιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου