ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο Δήμος Κουμπούρης στην ΕΡΤ1


Επιμονή από το Χ. Μέγα και τη Β. Πετούρη για το ψεύτικο και κατευθυνόμενο δίλημμα "ευρώ ή δραχμή". Από το 5:02 που ο Μέγας διατυπώνει παγιδευτικό ερώτημα, ως το 5:38 ο σ. Κουμπούρης τον ξεδοντιάζει και ιδεολογικά. 
Ποιος πιστεύει ότι αυτό το ψευτοδίλλημα, που το βάζουν πια επίμονα και προσπαθούν να μπλέξουν στα παιχνιδάκια τους και το ΚΚΕ, είναι ανεξάρτητο από τον εκκολαπτόμενο "νέο σύριζα", με λαφαζανοστρατούληδες και όποιον άλλον προαιρείται (ανταρσύες κλπ); Θυμάστε τι έλεγαν παλιότερα; "Το ΚΚΕ δε θέλει να κυβερνήσει". Και μ' αυτό το φτηνό συνθηματάκι πορεύτηκαν κάμποσα χρόνια για να φέρουν το σύριζα ως λύση για τα λαϊκά συμφέροντα.
Ποιος πιστεύει ότι δεν έχουν στα σκαριά το νέο οπορτουνιστικό ανάχωμα - παγίδα στο λαϊκό ριζοσπαστισμό;
Τώρα, πριν προλάβουν να ντύσουν τον απατεώνα με το μανδύα του επαναστάτη, πριν ετοιμάσουν την καλοστημένη νέα παγίδα, τώρα πρέπει να τους ξεμπροστιάσουμε στις λαϊκές συνειδήσεις. Το παρελθόν τους και η διαχρονική στάση τους, μαζί με τις κρυστάλλινες θέσεις μας, είναι τα πιο δυνατά επιχειρήματα για να τους σταματήσουμε πριν ξεκινήσουν το ύπουλο έργο τους και χάσουμε κι άλλο χρόνο με νέες αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου