ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ
"Την ορμή μας την έχουμε από τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές"

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και οι προηγούμενες μας ματώνουν, μας σφαγιάζουν για να σώσουν με κάθε τρόπο την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων. Χωρίς να καταργήσουν ούτε μισό άρθρο από τους νόμους που πτώχευσαν το λαό τα προηγούμενα χρόνια, φέρνουν νέα μέτρα ολικής εξόντωσης των εργαζομένων και του λαού. Λέει ψέματα η κυβέρνηση πως με το νέο μνημόνιο θα πληρώσουν οι έχοντες και η ολιγαρχία, ότι τα μέτρα θα βασίζονται στην «κοινωνική δικαιοσύνη». Στόχος είναι το ξεζούμισμα του λαού, το παραπέρα  πετσόκομμα  των  μισθών  και  των  συντάξεων,  η  παραπέρα  εκμετάλλευση  των εργαζόμενων.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ
ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ – ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ – ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
H προσπάθεια επιβολής των νέων εξοντωτικών μέτρων στη Βουλή, πρέπει να πεισμώσει τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες. Με την κοινωνική συμμαχία (ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΜΑΣ – ΟΓΕ) όλων όσων πλήττονται από την δράση και  την πολιτική των μονοπωλιακών ομίλων, να αγωνιστούμε για να μην εφαρμοστεί  στη ζωή το νέο μνημόνιο, για την ανατροπή όλων των προηγούμενων βάρβαρων μέτρων.
ΤΩΡΑ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ
Οι εργαζόμενοι πρέπει τώρα να προσπεράσουν την συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που ευθυγραμμίστηκε σε όλα με τις απαιτήσεις των μεγαλοβιομηχάνων αλλά και τις συνδικαλιστικές ηγεσίες  του νέου εργοδοτικού συνδικαλισμού και των δυνάμεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που χέρι – χέρι με τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, όλο το προηγούμενο διάστημα μας καλούσαν δήθεν αγωνιστικά να στηρίξουμε την κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις της και δεν έλλειψαν από καμία κυβερνητική φιέστα.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
laikiepitropizografou@yahoo.grΣωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου, Παράρτημα Συνδικάτου Οικοδόμων Ζωγράφου,Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφου, Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Ζωγράφου, ΕπιτροπήΑγώνα Ανέργων Ζωγράφου, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου